You are currently viewing Dobro došli na redizajniranu OCKI web stranicu

Dobro došli na redizajniranu OCKI web stranicu

U 17 godina postojanja OCKI je prošao nekoliko transformacija, ne samo u internet sferi, nego uopštenih transformacija mjenjanja kursa i segmenata rada. Mjenjali su se načini rada, partnerske organizacije, pa čak i naši članovi.

Međutim, jedan broj članova organizacije je i dalje ostao isti i oni sada čine osnovu rada OCKI-a. Ono što se, takođe, nije mjenjalo u ovom periodu je i naša posvećenost prema mladima, a posebno prema djeci. Oni su fokus naših interesovanja i aktivnosti.

Isto tako se nije mjenjao naš strateški cilj na polju informisanja mladih. Samo su načini realizacije doživjeli promjene. Ovo je 4. verzija našeg web portala i vjerujemo da je sada modernizovanija, sadržajnija i jednostavnija za pretraživanje i čitanje. To vjerujemo, a naši posjetioci će reći šta misle o tom, da li je to zaista tako.

Mi se nadamo da ćete biti zadovoljni onim što pronađete na našem portalu, posebno informacijama koje ćemo često postavljati u ovom Blog news dijelu. Trudićemo se da te informacije budu korisne za mlade i, naravno, djecu.

Ovaj novi portal smo, za razliku od svih ranijih verzija, radili sami i to je dobar znak da smo evoluirali i na polju web dizajna, i to je nešto što ćemo moći da ponudimo našim novim članovima.

Bićemo daleko prisutniji i na društvenim mrežama, u početku na Facebooku i Twitteru, a poslije ko zna gdje sve nećemo biti…

I evo, na naš 17. rođendan svečano objavljujemo novi web portal. Nadamo se da ćete uživati u sadržaju.

Dobro nam došli!

Оставите одговор